Kapat

James Gunn Suicide Squad 2 Filmini Yazıyor!

Suicide Squad 2

Galaxy filmlerinin ilk iki Muhafızları’nın yönetmeni James Gunn, Marvel’ın en büyük sinematik süper kahraman rakibi DC’ye, “Suicide Suquad’ın bir sonraki taksimi” için senaryo yazmak üzere çizgi roman koridoruna doğru hareket ediyor. Poligon’dan rapor.

Haber, Disney’in planlı filmi Guardians of Galaxy Vol. 3, Gunn’ın 2009 ve 2010’da Twitter’da yaptığı bir dizi saldırgan şaka gördüğü tartışmalı bir dizide, sağcı “Pizzagate” komplo teorisyeni Mike Cernovich tarafından yeniden ortaya çıktı. Hayranların kayda değer geri tepmesine rağmen ve neredeyse tüm Muhafızlar, Gunn’un projeye yeniden başlamasını talep ederek, Disney konumunu değiştirmeyi reddetti ve gelecek Marvel şovundaki yapım süresiz olarak durduruldu.

Suicide Squad

Gunn sadece şu ana kadar devam etmekte olduğu teyit ediliyor, ama io9 da onun da yönlendirme görüşmelerinde olabileceğini bildirdi. Her iki durumda da, DC ve ana şirketi Warner Bros için büyük bir kazanç. DC’nin ilk “Suicide Squad” filmi, sorunlu bir üretim ve düzenleme sürecinden çıkan bir film, DC’nin estetik ve finansal yakalama çabası Gunn’un süper kahraman filminin başarısı. Ve orijinal mimarı Suicide Squad 2’ye katılarak bir devamında bunu elde etmenin daha iyi bir yolu nedir?

Bu Hafta İzlenmesi Gereken 9 Yeni Fragman!

“James Gunn Suicide Squad 2 Filmini Yazıyor!” üzerine 1 yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir