Kapat

İron Fist 2.Sezon Sonunda İptal Edildi!

“Ölümsüz” İron Fist, mecazi bir takma adından  daha fazlaydı. Daha önce görülmemiş bir hareketle, Netflix, iki sezondan sonra, akış servisinin küçük ekranlı MCU’sunu oluşturan dört kişiden biri olan Finn Jones’un liderliğindeki Marvel serisini iptal etti. Netflix ve Marvel, “Marvel’in Iron Fist’i Netflix’te üçüncü sezon için geri dönmeyecek” dedi.

 

 

 

“Marvel Television ve Netflix’teki herkes, serilerimizle gurur duyuyor ve inanılmaz kadromuz, mürettebatımız ve göstericilerden gelen tüm zorlu işler için minnettar. Bu iki dönemi izleyen taraftarlara ve bu dizide paylaştığımız ortaklığa teşekkür ederiz. Netflix’deki diziler sona ererken, ölümsüz Demir Yumruğu yaşanacak. ”

Bu son ufak tidbit oldukça ilginç çünkü ne anlama geldiğine dair bir kaç seçenek var. Açıkçası, Jones’un Danny Rand’i ve Jessica Henwick’in Colleen Kanadı hala Netedevil, Jessica Jones ya da Luke Cage’de açılır. Bunların hepsi hala Netflix’te geliştirilme aşamasındadır.

Ancak Disney, aynı zamanda, Jon Favreau’nun canlı aksiyon Star Wars serileri The Mandalorian’ın yanı sıra, Tom Hiddleston gibi MCU’dan karakterleri içeren orijinal serileri geliştirmeyi planlayan kendi akış hizmetini de oluşturma sürecindedir. Loki ve Elizabeth Olsen’in Scarlet Cadısı. Disney’in Danny Rand’ın başka bir eve ihtiyacı olduğuna karar vermesi durumunda, K’Un-Lun’in koruyucusu şimdiden cesur bir hedefe sahip değil.

Bu mantıklı, çünkü Iron Fist‘in Netflix’te ikinci sezonu, bir şahane bir dolambaçıkta sona erdi. (Eğer spoyler yemediyseniz  şimdi geri dönün.) Sezon 2, New York’taki yeni Iron Fist olmak için Ejderhanın Kalbi’ndeki Colleen Wing’le sona erdi. Onun gücü tamamen zaptedildikten sonra Danny, Ward Meachum (Tom Pelphrey) ile Asya’ya bir bro-arayışına devam ediyor. Altı ay sonra, Danny şu anda bir çift chi-güçlü altı atıcı tabanca salladı ve Orson Randall adını sordu.

Garip, vahşi ve şimdi – Disney diziyi yeniden canlandırmaya karar vermediği sürece – muhtemelen Danny Rand’in uzun süredir göreceğimiz son filmi olacak.

 

 

“İron Fist 2.Sezon Sonunda İptal Edildi!” üzerine 1 yorum

  1. Mehmet Demir says:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir