Kapat

Tom Ve Jerry Film Oluyor

Tom Ve Jerry Warner Bros, birkaç yıl boyunca Tom And Jerry’yi sinemaya geri getirmeyi planladı ve onları canlı bir aksiyon / CG karakterleri ailesinde filme almak için tasarladı. Şimdi şapka Ride Along direktörü Tim Story’nin bunun gerçekleşmesinden sorumlu olacağını biliyoruz.

Klasik Hanna-Barbera kedi-fare kucağında komedi çizgi filmlerinin en son sinema uyarlaması, en azından 2009’dan beri Warners’taki çalışmalarda yer aldı. Ve onları çevrelerindeki gerçek-yaşam aktörleri ile canlı-aksiyon dünyasına sahip olma fikri. Tipik bir karikatürde komedi ve eylemin akışkan doğası göz önüne alındığında biraz tuhaf hissediyor, stüdyo en az akıllıca ve garip şakanın veya bağırışların ötesinde sesler vermekten vazgeçiyor. Bu yüzden Kevin Hart ve Ice Cube’un kayıt kabinine en kısa sürede ulaşmasını beklemeyin.

Hikaye sadece stüdyo için yeni bir Shaft üzerinde çalıştı ve Variety’ye göre bir sonraki konuyla ilgilenebileceği bir şey soruldu. Görünüşe göre ikilinin büyük bir hayranı ve işi üstlenmeyi kabul etti. Kameralar gelecek yıl krank bekleniyor.

İlgili ‘toon haberlerinde, Warners da Chris Columbus’u en son Scooby Doo’nun canlandırdığı filmde getiriyor – yazmıyor ya da yönetmiyor, ancak bunun yerine 2020’de gelmesi beklenen film için yaratıcı yapımcı olarak rol alacak. Gremlins’i yazan ve Harry Potter’a filmlere başlamasına yardım eden adam, aile ücretlerini eğlenceli hale getirme konusunda bir iki şey biliyor …

Ufak Bir Harry Potter Testi‘ni Denedinizmi?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir