Kapat

Bu Hafta İzlenmesi Gereken 9 Yeni Fragman!

Fragman bu hafta sonu, New York Comic Con, yani önümüzdeki dizilere, özellikle de çizgi roman karakterlerini canlandıranlara bir ton fragman geliyor. okumaya devam edin, çünkü sitemizde bol bol yer vereceğiz.

Şimdilik, bu haftadan itibaren çıkan 9 fragman.

ROCKETMAN

Bazen bir fragman seyrediyorsunuz ve sadece gişe kutusuna akan parayı hissedebiliyorsunuz ve tanrım, o zamanlardan biri. Bu filmin nezdinde olduğu gibi, Elton John’un hayatının hikayesiyle ilginç bir şeyler yapıyor gibi görünüyor. Gelecek yaz geliyor.

SHE-RA AND THE PRINCESSES OF POWER

Sonunda, She-Ra’nın yeniden başlatılması için tam bir fragmanımız var ve muhteşem bir animasyon, ciddi bahislerle dolu bir sürü eğlence gibi görünüyor, ancak karakterlerin etrafta dolaşması için bolca zaman var. Buradaki stil sadece harika, ve başlıktan da anlaşılacağı gibi, şov gibi görünüyor, ilginç ve güçlü kadın karakterlerle dolu olacak. 16 Kasım’da çıkıyor.

SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE

Venom tam olarak en iyi değerlendirmeleri almıyor, ancak Sony’nin Into the Spider-Verse ile nasıl bir galibiyete sahip olamayacağını görmek zor – ve bu son fragman Miles Morales’i bütün bir evrenle çarpıştırarak daha da heyecan verici görünmesini sağlar. Örümcek-insanların, Peter Parker, Örümcek-Gwen ve … bir domuz da dahil olmak üzere, yıkanmış. 14 Aralık’ta çıkıyor.

VICE

Adam McKay, takımının bir kısmını The Big Short’dan bir araya getirerek, 2000’li yılların bazı olaylarına eşit derecede eğlenceli, acı verici, canlandırıcı ve sürekli inatçı bir bakış niteliğinde görünen Vice’ı bir araya getirdi.

BEEN SO LONG

Black Mirror’dan Michaela Coel ve diğer pek çok İngiliz dizisi, bu çok modern yıldızda Londra’da bir müzikal sete bürünüyor, tek bir anne ve bir mahk aftermiyetin ardından hareket etmeye çalışan çekici bir adam. Bazı son Netflix romcom’larının büyük başarısı göz önüne alındığında, bunun hizmet için başka bir büyük film olduğunu görmek çok kolay. 26 Ekim’de çıkıyor.

CHILLING ADVENTURES OF SABRINA

Riverdale ekibinin Sabrina’nın Genç Cadıyı yeniden canlandırması için Chilling Adventures of Sabrina’nın ilk tam fragmanı. Ve bu harika görünüyor – eğlenceli, stilize ve şaşırtıcı derecede karanlık. 60’lı yıllarda bir karakter çalmaya geldiğinde kesinlikle en üstte yer alan Mad Men’deki Kiernan Shipka’yı canlandırıyor. İlk sezon 26 Ekim’de başladı.

ON THE BASIS OF SEX

İşte Harvard’da geçirdiği zamanla başlayan ve kadınlara karşı eşitliği sağlamak için erkeklere karşı ayrımcılığa odaklanarak kitaplardan cinsiyetçi yasalar almak için aldığı akıllı yaklaşıma doğru ilerleyen Ruth Bader Ginsburg hakkında biyografi için yeni bir fragman. . Noel’de çıkıyor.

TITANS

Titanlar, DC’nin yayın hizmetine gelen ilk büyük şovlardan biridir. Teen Titans serisinin bir tür karanlık uyarlaması ve ilginç bir şekilde stilize edilmiş gibi görünüyor, özel efektler bilerek çizgi roman köklerini canlandıran bir görünüme bürünüyor. 12 Ekim’de ortaya çıkıyor ve DC’nin hayranların beğeneceği umudu var gibi görünüyor.

COLD WAR

Soğuk Savaş, Polonya’nın en iyi yabancı dil filmi için Oscar’lara kesinlikle muhteşem siyah-beyaz gönderisidir. 2015 yılında bir başka mükemmel siyah-beyaz film olan Ida ile aynı ödülü kazanan Pawel Pawlikowski’den geliyor. Bu, 1950’lerde Polonya’da mutluluk bulmak için mücadele eden bir çiftin ardından karanlık, melankoli ve romantik görünüyor. 21 Aralık’ta çıkıyor.

“Bu Hafta İzlenmesi Gereken 9 Yeni Fragman!” üzerine 2 yorum

  1. Çin Takvimi says:
  2. Animeİzleyicisi says:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir