Kapat

Yeni Aquaman Fragmanı, Daha Çok Su Altı Dünyasını Gösteriyor!

Aquaman Bir beş dakika içinde içeri girerken, fragman bize temel başlangıç ​​öyküsünden başlayarak Aralık ayında neler bekleyeceğimize dair genel bir bakış sunuyor.

Aquaman – aka Arthur Curry – insan deniz feneri bekçisi ve Atlantis kraliçesi (Nicole Kidman) oğludur ve onu tahtın haklı mirasçısı yapar.

Mera (Amber Heard) ile birlikte, efsanevi bir trident (muhtemelen Neptün’ün Trident’i) için Atlantis’in farklı krallıklarını bir araya getirme çabasıyla bir araya gelecek. Fakat Atlantis’in şu anki Kralı Orm ve zırhlı bir paralı asker ve klasik Aquaman düşmanı Black Manta’nın da aralarında bulunduğu birçok düşman var.

Aquaman’ın genel vurgusu, DC’nin kasvetli ve karanlık öncülleriyle karşılaştırıldığında daha hafif bir ses tonu hedeflediğini gösteriyor gibi görünüyor. Momoa ve Heard’ın şakaları, özellikle, diziler için neredeyse hiç duyulmamış bir mizah duygusunu gösteriyor.

Yönetmen James Wan’ın aksiyon sahneleri için gözlerini ekleyin (daha önce Furious 7’yi yönetmiştir) ve Aquaman’ın Wonder Woman’a katılarak uzun yıllar boyunca çığır açan DC filmlerin uzun gölgesinden kaçması mümkündür.

Aquaman 21 Aralık 2018’de seyircilerle buluşuyor…

 

Venom Garip ve Şaşırtıcı Bir Kargaşa

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir