Kapat

Ryan Coogler Black Panther İçin İmza Attı!

Black Panther yönetmeni Ryan Coogler, gişe rekorları kıran filmine devam etmek için imzaladı. Hollywood Reporter: “devamı yazıp yönetmek için bir anlaşmayı sessizce kapattığını” söylüyor.

Disney ve Marvel, Black Panther’ın bir devamı niteliğinde olmayacak, ancak ilk filmin eleştirel beğeni ve bu yılın başlarında piyasaya sürüldüğü devasa gişe hasılatı göz önüne alındığında neredeyse emin. THR’ye göre, Coogler ve ekibi “bir süre önce radar altında gerçekleşen bir anlaşma yapmak için zaman ayırdılar.” Filmin kalkınma aşamasında olduğu ve 2019’un sonlarında veya 2020’nin başlarında üretime başlayabileceği bildirildi.

Black Panther 2’nin neye benzeyeceği ve ne zaman gerçekleşeceğine gelince, gelecek mayıstaki tiyatroları vurmak için kullanılan Avengers 4’ün sonucuna bağlı olacaktır. Marvel, bu ilkbahardaki Avengers: Infinity War’in olaylarını izleyen imtiyazın geleceği konusunda oldukça sessizdi: (Üçünüzde, onu görmemiş olan spoiler) Black Panther de dahil olmak üzere bir takım karakterler supervillain Thanos tarafından.

Bu karakterler kesinlikle geri gelecek; stüdyo şefi Kevin Feige, Vanity Fair’a “docket üzerinde” 20 film yaptığını söyledi. Bu filmler, Far From Home adlı yeni bir Spider-Man filmi ve solo Black Widow filmi ve bir Eternals filmi geliştirildi. Galaksi 3’ün koruyucuları planlandı, ancak yönetmen James Gunn’ın ateşlemesinin ardından beklemeye alındı.

 

“Ryan Coogler Black Panther İçin İmza Attı!” üzerine 2 yorum

  1. KADİR KAYA says:
  2. Merve Aymak says:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir