Kapat

Bırakma Beni film fragmanı – Never Leave Me trailer

2018 Yılının en iyi dram türündeki yerli yapım filmi olan Bırakma Beni, izleyenleri duygulandırırken aynı zamanda sorumluluklarını da hatırlamalarını sağlıyor.

Yönetmen ve Senaristliğini ünlü yönetmen Aida Begic’in üstlendiği Bırakma beni filminin kadrosunda Isa Demlakhi, Ahmad Husrom, Motaz Faez Basha, Ossama Mahmud Himeli gibi isimler yer alıyor.

Bırakma Beni Filmi

Türkiye’nin en büyük yardımlaşma ve dayanışma derneklerinden biri olan Beşir Derneği’nin de sponsorluğunu üstlendiği Bırakma beni filminin konusu ise şöyle.

Üç arkadaşın, kaldıkları yetimhaneden çıkarak yep yeni bir hayata atılmanın hayalini kuruyor. Daha çok küçük bir çocuk olan İsa, yaşıtları gibi okuma yazma öğrenmek, oyuncaklarla oynamak ve eğlenmek gibi hayat konforlarından çok uzaktadır.

Çok stresli bir evre geçirmekte olan İsa, annesinin ölümüyle fazlasıyla sarsılmıştır. Fakat küçük çocuğun çektiği zorluklar bunlarla sınırlı değildir.

Her şeyden çok sevdiği annesinin ölümünün ardından küçük İsa, Bundan sonra ki hayatını geçireceği yer olan Şanlıurfa’ya, Suriyeli çocukların kaldığı bir yetimhaneye gönderilir.

Ahmed ve Motaz ile bu yetimhanede tanışıp arkadaş olan İsa’da, Ahmed ve Motaz gibi bu yetimhaneden çıkarak yeni bir hayat kurmayı hayal etmektedir.

Ahmed, Suriye’de kaybettiği babasına tekrar kavuşmanın ümidiyle yaşarken, Motaz ise yeniden evlenmiş olan annesi tarafından bu yetimhaneye bırakılmıştır.

Farklı karakter ve düşüncelerde olan İsa,  Motaz ve Ahmed’in bağları, onların hayatlarını tamamen değiştirecek ve onlara rehberlik edecektir.

HaberSinema ekibi olarak bu filmi, toplumca körermiş merhamet duygumuzu yeniden canlandıracak bir cevher olarak görmenizi ve kesinlikle bu filmi ailecek izlemenizi tavsiye ediyoruz…

“Bırakma Beni film fragmanı – Never Leave Me trailer” üzerine 1 yorum

  1. avatar admin says:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir