Kapat

Dark Phoenix Disney’in İlk X-Men Filmi Olabilir

Dark Phoenix Disney’in ilk X-Men filmi olabilir. Mouse House, 21. Yüzyıl Fox’un dünyaca ünlü Hollywood stüdyosu 20. Yüzyıl Fox’u içeren film ve TV varlıklarını elde etmek için ilk teklifini vermesinden bu yana neredeyse bir yıl geçti. Elbette, ilk tekliflerini Comcast gibi diğer eğlence şirketleriyle yapılan bir teklif savaşında geçirdikten sonra birkaç ay geçirdiler. Ancak bazı tavizler verdikten ve tekliflerini 52.4 milyar dolardan 71,3 milyar dolar nakit ve hisse senedine çektikten sonra, Disney’in Fox edinimi neredeyse tamamlandı.

Bu ayın başlarında, Disney-Fox anlaşmasının 2018’in sonuna kadar kapanabileceği bildirildi, ancak daha sonra, Ocak 2019’da kapanışa kadar çok uzun bir süre sonra kapanabileceği, ancak sonuçlandırmanın son haline getirilebilecek kadar uzun olduğu ortaya çıktı. yeni yıl. Bu noktada, geliştirme aşamasında olan birkaç 20. yüzyıl Fox filminin Walt Disney Studios’un markası altında piyasaya sürülmesi ya da en azından stüdyo tarafından dağıtılması mümkündür. Ve ilk filmin aslında bir X-Men filmi olacağını görüyoruz.

THR Ne Dedi?

THR, geçtiğimiz Şubat 2019 tarihinden itibaren 2019 Haziran’a ertelenen Dark Phoenix’in Disney’de Fox’un ilk filmi olacak. Ayrıca, aynı zamanda satın alma sonrası serbest bırakmak için ilk X-Men film olacak. İlginçtir, Robert Rodriguez’in Alita: Şubat 2019’da çıkan Battle Angel, hala bir Fox filmi olarak piyasaya sürülecek. Bunun neden olduğu açık değil, ama ABD Adalet Bakanlığı’nın silah atlama maddesiyle bir ilgisi olabilir.

 

Daha önce Walt Disney Studios’un Fox’un Avatar ve X-Men imtiyazlarının geliştirilmesini ve dağıtılmasını düşündüğü bildirildi. Yani, Dark Phoenix’in piyasaya sürdüğü büyük ekranda hangi stüdyonun logosunun göründüğünü görmek ilginç olacaktır: Disney’in kale logosu veya Marvel Studios’un logosu. Mouse House’un tüm filmleri Walt Disney Studios tarafından dağıtılsa da, bu filmin kendileri tarafından yapılmış olması halinde sadece amiral gemisi stüdyosunun logosuna sahipler. Ama eğer X-Men Disney’in ana evine katlanırsa, bu, Marvel Studios ve Marvel Sinematik Evren için ne anlama geliyor? Belki Disney altında Disney sahibi Fox filmleri ve daha sonra Marvel Stüdyoları’nda MCU X-Men filmleri olacak. Ama bu görülmeye devam ediyor.

Dark Phoenix’in, Disney’in satın alma sonrası serbest bırakılması için ilk Fox filmi olduğu gibi, önceki stüdyoların yaptıklarına göre düşüyor. Örneğin, Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti – Part 2, 2012’de Summit Entertainment altında yayınlandı … ama bir “Lionsgate şirketi” olarak. Bu yüzden, Disney’in aynı şeyi yapabilmesi mantıklıdır: Dark Phoenix’i bir 20. Yüzyıl Fox filmi olarak yayınlayın, ancak bir Disney şirketi olarak ve Marvel Stüdyolarının MCU ile istediklerini yapmalarına izin verin. Aynı anda giden iki X-Men serisinin bulunamaması için bir sebep yok.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir