Kapat

Dark Phoenix Yönetmeni Açıkladı, Jean Grey’in Çatlayan Yüzü Nedir?

Dark Phoenix Yönetmeni Açıkladı, Jean Grey’in Çatlayan Yüzü Nedir?

X-Men ve film taraftarları, bu hafta Dark Phoenix için ilk fragmanla tedavi edildi. Bu filmde Jean Gray, içindeki büyük güce yavaş yavaş yenik düşüyor. Römorkun son vuruşu, parlak gözlerle ve çatlak bir yüzle Jean’i içeriyordu, görünüşte onun irade savaşını yitirdiğini ima ediyordu. Yönetmen Simon Kinberg’e göre, bu bakış Jean’in Phoenix’e dönüşmesinin ilk aşamasını ve kendini kontrol etmenin kelimenin tam anlamıyla nasıl çatladığını göstermek anlamına geliyor. Son röportajda şunları söyledi:

BU MAKSİMUM DEĞİLDİR [PHOENİX]. DARK PHOENİX SPEKTRUMU ÜZERİNDE İKİ YA DA ÜÇÜNCÜ BİR ŞEKİLDE. PHOENİX’TE BİLİYORUZ JEAN’DAN HER DÖNÜŞÜMÜN BİR MANİSİNDİR. FİLMİNİN SÜRESİNDE, BU FARKLI BELİRTİLER VEYA SONUÇLARI GÖRMEKTEDİR. HER YÜZÜNDEKİ LİNELERİN JEON’UN KONTROL EDİLDİĞİNİ VE BUNUN ÜZERİNE YÜRÜYÜŞ İLE İLGİLİ OLDUĞUNU KABUL ETTİĞİNİZİ BİLMİYORSUNUZ. İKİ ÇATLAKLAR, HER VÜCUDUN ÇIKARMASINA DAHA ÇOK GÜÇLÜ OLDUĞU İMAL ETMİŞTİR.

Jean Grey’in Phoenix’e dönüşümü, en azından yönetmen Simon Kinberg’e göre, birden fazla aşamaya sahip olacak. Yazar-yönetmen, Dark Phoenix’in İmparatorluğun ilk fragmanını bozdu ve Jean’in süper kahraman filminde neler olacağına biraz ışık tuttu. Çatlama yüzü, Jean Gray’in içlerindeki gücü kontrol ettiği gerçeğinin simgesidir ve kelimenin tam anlamıyla dışına çıkmaya zorlanmaktadır. Film boyunca, Jean güçlenmeye devam edecek ve vücudunun üzerinde fiziksel bir etkiye sahip olacak.

Çatlama yüzü, Jean’in dönüşümünden sadece ilk durağıdır (çizgi romandaki kontrolünü ele geçiren kozmik varlık) hâkimiyet için savaşır. Jean sadece film ilerledikçe daha güçlü büyüyecek, ancak filmdeki son halinin ne olacağı bilinmiyor. Kuş şeklinde bir sürü ateş içereceğini hayal ediyorum.

X-Men olaylarından dokuz yıl sonra gerçekleşen: Apocalypse, Dark Phoenix, X-Men’i, uzaydaki bir olay olarak kendi başlarına savaşmak zorunda bıraktığını, Jean Grey’in onun içindeki durdurulamaz güçe yavaş yavaş yenilmesine neden olduğunu bulur. X-Men, Jean’e ulaşmanın bir yolunu bulabilir mi yoksa büyüyen tehdidine son vermek için daha sert önlemler almalı mıdır? Filmde Sophie Turner, James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult ve Jessica Chastain dünya dışı bir varlık olarak tanınır.

Dark Phoenix birkaç kez geri çekildi, ancak 7 Haziran 2019’da sinemaya gelmesi planlanıyor. Film hakkında daha fazla şey öğrenmek için, şu ana kadar Dark Phoenix hakkında bildiğimiz her şey var.

Habersinema.com Sunar!

“Dark Phoenix Yönetmeni Açıkladı, Jean Grey’in Çatlayan Yüzü Nedir?” üzerine 1 yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir