Kapat

Robert Downey Jr. Doktor Dolittle Sails’in 2020’ye Yolculuğu

Robert Downey Jr. Doktor Dolittle Sails’in 2020’ye Yolculuğu

Robert Downey Jr ‘ın bir sonraki Marvel olmayan filmi, The Doctor Dolittle The Voyage of the Move, hareket halinde. Geçtiğimiz günlerde birçok filmin yayınlanma tarihleri ​​arasında geçiş yapmasıyla birlikte, 2020 yılının Ocak ayında bir kez daha görülmesi bekleniyor.

Plan, görünüşe göre, daha rekabetçi bir Nisan 2019 rıhtımından hareket ettirmek ve daha az sayıda büyük filmin ve diğer dört çeyreklik ücretlerin, Jumanji’nin beğenileri de dahil olmak üzere, parlama şansının olduğu yerlerde parlama şansı veriyor. Jumanji: Welcome To The Jungle, Aslan’ın Noel’den sonra başarılı satışını kazandı.

Universal, aynı şekilde, Downey Jr’ı titiz hayvan konuşan doktor olarak sunan Dolittle için de çalışabilir. Michael Sheen ve Antonio Banderas, canlı aksiyon ekranı ve Octavia Spencer, Emma Thompson, Tom Holland ve Ralph’i paylaşanlar arasındadır. Fiennes, çeşitli yaratıklar için ses rollerinden sadece birkaçı.

Stephen Gaghan, Tom Shepherd’ın senaryosunu ele geçirdikten sonra yönetmen koltuğunda ve İngiltere tarihini beklemek ve görmek zorundayız. Yeni ABD yuvası 17 Ocak, ancak daha önce bir hafta önce burada serbest bırakmak istediği göz önüne alındığında, bu durum 2020’de de geçerli olabilir.

 

Netflix, Amazon Prime ve HBO Ekim Ayı Listesi

“Robert Downey Jr. Doktor Dolittle Sails’in 2020’ye Yolculuğu” üzerine 2 yorum

  1. isacotur says:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir