Kapat

Guillermo Del Toro, Pinokyo Filmini Netflix’e Getiriyor

Pinokyo Yazarı Guillermo del Toro sonunda bir kukla ustası olmaya başladı. Uzun metrajlı filmleri ayağa kaldırmaya çalıştıktan sonra, Oscar ödüllü yönetmen şimdi Netflix’te Pinokyo’nun stop-motion animasyonlu bir versiyonunu kuruyor.

Bu, 1930’larda faşizmin yükselişi sırasında İtalya’da düzenlenecek klasik hikayeyi ele alacaktır. Sanki fanteziyle totalitarizmi de keşfeden Pan’in Labirenti’ne benzer bir hava alacaktır.

Su Şeklinin başarısını takip eden yönetmenlikten büyük bir süre sonra (diğer projeler üretip senaryolar yazıyor olsa da) Pinokyo, film yapımına geri dönüp Patrick McHale ile birlikte senaryoyu cilalamak ve filmi üretmek için Yönetmen olarak Mark Gustafson ile birlikte Jim Henson firmasının birlikte ürettiği ve Corpse Bride ekibinin Mackinnon ve Saunders’ın kuklaları sağladığı gibi, bu yeni çabada üst düzey bir destek aldı.

“Hiçbir sanat formu hayatımı etkilemedi ve işim animasyondan daha fazla ve tarihte tek bir karakterin benim için Pinokyo ile kişisel bir bağlantının derinliği yoktu” dedi. “Hikayemizde, Pinokyo, anlayamadığı bir dünyada kaybolan, umursamaz bir baba olan masum bir ruhtur. Babasını ve gerçek dünyasını derinden anlayan olağanüstü bir yolculuğa çıkar. Bu filmi hatırlayabildiğim kadar yapmak.”

Eğer bu işe yararsa, ağır yaralı Netflix kasapları, Madness Dağları’nda ona yardım etmek için lütfen açabilir mi?

“Guillermo Del Toro, Pinokyo Filmini Netflix’e Getiriyor” üzerine 1 yorum

  1. Çocuk Kanalı says:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir